KASSEFABRIKKEN.DK
FORSIDE      |       PRODUKTER      |       ISPM 15       |        OM OS       |        KONTAKT
© EGBY SAVVÆRK & Kassefabrik A/S (EMCÉ PRODUKTION A/S)    Telefon  43 63 54 34   -   Mobil   40 37 54 34   mail@kassefabrikken.dk
V i r k s o m h e d s p r o f i l

Kassefabrikken har eksisteret siden 1940, og har specialiseret sig i at lave træemballage - pakkasser, pladerammer, træbukke, vinkler, paller, display - efter mål til den danske industri. Vores kunder er typisk maskinbyggere, maskinværksteder, flyttefirmaer, tegnestuer, reklamebureauer  - alle dem der, måtte have brug for at få deres produkter sikkert frem.

Vores effektivitet vil altid være et samspil mellem os og vores samarbejdspartner. Derfor er det vigtigt for os, at vi arbejder tæt sammen. Det kan vi kun, hvis vi arbejder med "godt købmandskab", som ganske enkelt er: - at blive enige om at type, kvalitet, leveringstid og pris hænger sammen.

EGBY SAVVÆRK & Kassefabriks mål er at lave kvalitetsemballage til de kvalitetsprodukter, som vores kunder har brugt mange timer og penge på at fremstille, så de kommer frem i samme stand, som når de forlader fremstillingsstedet.

Hvis du vil samarbejde med en leverandør, der laver det, de er bedst til, nemlig

"Kasser der passer"

så er vi klar. ...